Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Χοντρό δούλεμα καλοζωισμένης εργολαβίας.


Πήγα σήμερα στο απεργιακό συλλαλητήριο. Που έγινε στη πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Ο κόσμος σαφώς ήταν λιγότερος. Αποκαρδιωτικά λιγότερος. Από τις προηγούμενες φορές.  Να πιάσω τα τετριμμένα; Αφήστε το.  Έχουν ειπωθεί και γραφτεί, χιλιάδες φορές, από άλλους καλλίτερα από μένα.
Δεν είχα σκοπό, να κάτσω να γράψω κάτι, επ΄αυτού. Παρόλο που είχα τη φωτογραφική μηχανή μαζί μου δεν τράβηξα φωτογραφίες.  Βλέποντας όμως στη τηλεόραση τις τοπικές ειδήσεις, στο κανάλι του μεγαλοεργολάβου, πήρα χοντρές ανάποδες.
Ειπώθηκε ότι στην απεργία συμμετείχαν και το σύνολο των εφοριακών. Και ότι η εφορία ήταν κλειστή. Η αλήθεια είναι ότι, ναι η εφορία ήταν κλειστή. Μα δεν την είχαν κλείσει οι απεργοί εφοριακοί. Την είχαν αποκλείσει οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες. Που είχαν κατέβει και αυτοί στο συλλαλητήριο. Κουβέντα δεν ειπώθηκε για αυτό τον αποκλεισμό.  Οι εφοριακοί ήταν απάνω και «λούφαραν». Ένας μάλιστα έφερε και κέρασε τους αγρότες γλυκά. Βρέθηκαν στο άψε σβήσε  οι τσικουδιές και το πανηγύρι άρχισε!
Επομένως;
Ή μας δουλεύουν και σε τοπικό επίπεδο ψιλό γαζί (έλα, δεν το πιστεύω) ή δεν κάνουν οι δημοσιογράφοι του σταθμού, καλά  τη δουλειά τους. Διαλέγετε και παίρνετε….

Δεν υπάρχουν σχόλια: