Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Να ντυθείτε καλά!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 21.30 σε μια μοναδική βραδιά !! Mια παράσταση που γίνεται ταξίδι, ένα ταξίδι που γίνεται γιορτή.

Το συγκρότημα Encardia για πρώτη φορά στα Χανιά







Που; Στο  Τζίτζικα. Στους Αρμένους Αποκορώνου.

 
Οι σπαρακτικές μελωδίες από την Ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία θα μας οδηγήσουν στον εκστατικό χορό της “tarantella pizzica”.
Μόνο για όσους δε φοβούνται τα όνειρα.
Αν θέλετε να ζήσετε ακόμα πιο έντονα την εμπειρία της βραδιάς με τους encardia ελάτε από τις 20.00 κάτω από τα θεόρατα πλατάνια του Τζίτζικα όπου μέλη του συγκροτήματος θα μας δείξουν τα βασικά βήματα και θα μας μιλήσουν για τα μυστικά του χορού της ταραντέλας pizzica pizzica!!
Το πιο μεγάλο δώρο, αυτό που δε μπορεί ποτέ κανείς να στο στερήσει, μοναχά ο εαυτός σου…
οι encardia είναι ένα ελληνικό συγκρότημα που εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια μέσα από την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας. Ιδρύθηκαν το 2004 και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιήσει σχεδόν από τετρακόσιες ζωντανές εμφανίσεις σ’ όλη την Ελλάδα, Ιταλία, Νότια Γαλλία, Γερμανία και Κύπρο και Αλγερία. Έχουν εκδώσει πέντε δίσκους που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές, ενώ ιδιαίτερα έχει σχολιαστεί η μοναδική σχέση που έχουν με το κοινό όταν βρίσκονται στη σκηνή. Έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά αλλά και σε ζωντανές εμφανίσεις με τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κατωιταλικής μουσικής (G. Avantaggiato, R. Licci, Cinzia Villani, Enza Pagliara, E.Castagna, Daniele Durante, τα συγκροτήματα ghetonia, mala lingua, Canzoniere Grecanico Salentino κ.α.) και με Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Αργύρης Μπακιρτζής, Νίκος Πορτοκάλογλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Κώστας Θωμαΐδης, Βασίλης Λέκκας, Χρ.Τσιαμούλης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Nίκος Ξυδάκης, Καίτη Κουλλιά, συμφωνική ορχήστρα του δήμου Αθηναίων,οι συνθέτες Ν. Πλατύραχος και Γ. Βούκανος, η ομάδα θεάτρου κούκλας «κιβωτός μύθων», ο ηθοποιός Hλίας Λογοθέτης κ.α.. Tόν Αύγουστο του 2008 παρουσιάστηκαν μαζί με το Βετεράνο Giovanni Avantaggiato στο κορυφαίο και μοναδικό στo είδος του φεστιβάλ “la notte della taranta” στην Ιταλία, παρουσία 120.000 θεατών!!
ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ
Αρμένοι Αποκορώνου
τηλ. 28250 41144

Δεν υπάρχουν σχόλια: