Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ήταν μία μοναδική εμπειρία!


ΣΤΟ ΕΕΠΑΛ
Ομιλία για
τα βιολογικά
προϊόντα


Διοργανώθηκε με επιτυχία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του συγκροτήματος του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων, ενημέρωση με θέμα «Βιολογικά Προϊόντα. Τι πρέπει να γνωρίζουμε σαν καταναλωτές.»
Η ενημέρωση διοργανώθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας από τους υπεύθυνους καθηγητές Λ. Σαρχάνη και Π. Τσουρουνάκη, με κύριο ομιλητή τον γράφοντα.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μαθητές και καθηγητές του σχολείου, ενώ παρευρέθη και η υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Α. Μαρματάκη. Περίπου εκατό άτομα όλοι.
Οι ενδιαφερόμενοι, ενημερώθηκαν για τις διαφορές Βιολογικής - Συμβατικής καλλιέργειας και για τις μεθόδους παραγωγής, πιστοποίησης και σήμανσης των βιολογικών προϊόντων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση κατά την οποία δόθηκαν απαντήσεις σε προβληματισμούς σχετικά με τις τιμές, την εμπορία των βιολογικών προϊόντων στις λαϊκές καθώς και στα καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

2 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Πανίκο έριξες μια στον αέρα ... για το προεδρείο σε παλαιότερο σχόλιο μου για την ημερίδα στο Καστέλλι. Θέλεις να μου πεις τίποτα ιδιαιτέρως;
Ειδικά αν πρόκειτε για Κισαμμίτη θα χαρώ να τονε κράξω!!

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Περίμενε! Μην είσαι ανυπόμονος!
Το καλό πράμα, αργεί να βγεί. Πιθανόν αύριο.