Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Αληταριά....



Δύο συνάνθρωποι μας. Δύο συντοπίτες μας. Του ίδιου φύλου. Αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, από χρόνια κοινές, με ένα σύμφωνο συμβίωσης. 

Η υπογραφή έγινε στο ληξιαρχείο Ακρωτηρίου παρουσία του ληξιάρχου καθώς και ενός συμβολαιογράφου. Δυστυχώς η πράξη αυτή διέρρευσε  σε μερίδα Χανιωτών δημοσιογράφων.  Άκρως «εμπιστευτικά», με την παράκληση να μην δημοσιευτούν ονόματα. 


Από χθες ξεκίνησε η αναπαραγωγή, πρώτα από «ειδησεογραφικές διαδικτυακές εφημερίδες». Σήμερα σειρά πήραν όλα τα τηλεοπτικά Αθηναϊκά πρωινάδικα. Πιθανώς θα ακολουθήσουν και τα μεσημεριανάδικα. Γίνεται ένα κανονικό ξέσκισμα. 

Παρά το γεγονός, ότι δεν αναφέρονται ακριβείς διευθύνσεις και ονόματα στις όποιες "δημοσιογραφικές αναφορές", υπάρχει μία σαφέστατη παραβίαση προσωπικών δεδομένων από πλευράς υπηρεσιών του δήμου. Η "διαρροή" κατά την ταπεινή μου άποψη, θέλει ψάξιμο για την νομιμότητα της. 


Πέραν αυτού οι κάθε δημόσιες αναφορές, από άσχετους πλην των ενδιαφερομένων και χωρίς την άδεια των συμμετεχόντων στο σύμφωνο συμβίωσης, είναι και ρατσιστικές.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: