Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ανασύσταση ή νεκρανάσταση.




ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ  ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 18:00 ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Σύνδεσμος Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων Νομού Χανίων υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων , καλεί όλους τους παραγωγούς πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων ( Γεωργούς, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους κ.α.) σε μια παρουσίαση του κ. Ιωάννη Τρούλη Διευθύνων Σύμβουλος της TTMI consulting. Ο κ. Τρούλης έχει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική και το Διεθνές Εμπόριο από το Concordia University Μοντρεάλ, Καναδά, μεταπτυχιακά μαθήματα σε Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων στο McGill University, Μοντρεάλ και στο ΜΒΑ του Leicester University, UK. Είναι Γενικός Γραμματέας του Καναδο-ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και πρόσφατα έληξε η θητεία του ως o εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Business Chamber του Enterprise Policy Group, συμβουλευτικού σώματος της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Θα είναι μια ανοιχτή συζήτηση επικεντρωμένη στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα προσφέρουν τα νέα Ευρωπαϊκά προγράμματα που ανοίγουν ιδιαιτέρως στους παραγωγούς Βιολογικών Προϊόντων και γενικότερα σ αυτούς που συμμετέχουν στην Πράσινη ανάπτυξη.  Στην συνάντηση καλούμε παλαιούς και νέους παραγωγούς να εγγραφούν ως μέλη του Συνδέσμου και να δραστηριοποιηθούν στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
Σας περιμένουμε στις 6:00 το απόγευμα Τετάρτης 9 Μαρτίου στον Δεύτερο όροφο του Επιμελητηρίου. Το Δ.Σ.



Κάτι δικό μου, μετά συγχωρήσεως και αν μου επιτρέπεται βεβαίως: Ως ιδρυτής του Συνδέσμου, του συνδικαλιστικού οργάνου των βιοκαλλιεργητών του νομού Χανίων, με στεναχωρούσε το γεγονός ότι μετά την αποχώρηση μου, το 2009, από το ΔΣ, (ήμουν πρόεδρος) ο σύνδεσμος περιέπεσε σε αδράνεια. Εύχομαι να μην συνεχιστεί. Επιπλέον εξακολουθώ να είμαι μέλος, άρα δεν χρειάζεται να εγγραφώ ξανά….





Δεν υπάρχουν σχόλια: